Ertem İlkokulu

Telefon :
WEB https://siverekertemilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ERTEM KÖYÜ SİVEREK/ŞANLIURFA
VİZYON : Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, Düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, Başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, Zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, Paylaşmayı bilen, Yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, Doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : okuma-yazma oranını yükseltmek

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.
Saatler : 08.30 14.00
Yabancı Dil :
Isınma : soba
Servis :
Ulaşım : özel servis ve özel araçla gidilmektedir.
Yerleşim Yeri : Köyümüz taşlık bir alana kurulmuş olup hayvancılık ve tarım faaliyetleri yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine uzaklık 20 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : 60
Sportif Etkinlikler :